OMP Autóház

4002, Debrecen, Balmazújvárosi út 38.

Telefon: 52/503-510

Az új Peugeot 208

2020-01-23

Az új PEUGEOT 208 határozott sportos vonalai fiatalos energiával párosul. A beltérben pedig a forradalmi PEUGEOT 3D i-Cockpit® várja. Városi kisautónk a választás szabadságát nyújtja; hiszen benzines, dízel és elektromos meghajtással is hazaviheti!

SPORTOS ÉS ÉRZÉKI

Az új PEUGEOT 208 alacsony építésű sportos karosszériája a hosszú motorháztetővel és érzékien ívelt formáival vonzza a tekintetet. A Black Diamond tetői, a fényes fekete kerékjárati ívek és ablakszegélyeki, valamint a díszbetétekkel ellátott gyémántcsiszolt keréktárcsáki még inkább kiemelik az autó letisztult, áramvonalas sziluettjét.

PEUGEOT 3D i-Cockpit® 

Fedezze fel a legújabb generációs  PEUGEOT 3D i-Cockpit®-ot. Tapasztalja meg a gyors és intuitív vezetés élményét a központi kezelőszervekkel ellátott kompakt kormányi, a tetszés szerint konfigurálható 3D digitális műszeregységi, a nagy felbontású 10” érintőképernyői és a 7 billenőkapcsolói jóvoltából. A még modernebb megjelenés érdekében a 8 színből álló világításcsomagi segítségével a belső hangulatvilág is személyre szabható. 

Egy új moduláris és hatékony platform

Az új 208 a moduláris kiképzésű, többféle meghajtással is társítható új CMPi/eCMPi platformra épül, így tulajdonosa szabadon választhat a benzines, dízel és a tisztán elektromos meghajtás között. Az úttartás, a kormányozhatóság, a zajkomfort optimalizálása, valamint a tömeg csökkentése révén csökkent a CO2-kibocsátás, és egyben intenzívebbé vált a vezetési élmény.

Az e-208 szintén profitál az eCMP platform nyújtotta előnyökből, mely optimális felépítést, a hagyományos változatokéval megegyező hátsó helykínálatot és azonos vezetési pozíciót biztosít.

 

Elérhetőségünk:

Peugeot Autószalon

telefon: 52/503-510
fax: 52/503-511
e-mail: peugeot.kereskedes@ompautohaz.hu

Vissza a hírekhez