OMP Autóház

4002, Debrecen, Balmazújvárosi út 38.

Telefon: 52/503-510

CITROËN ORIGINS: EGY INNOVATÍV VIRTUÁLIS MÚZEUM A MÚLT ÉS A JELEN CITROËN MODELLEIVEL

2018-07-23

A Citroën Origins (www.citroenorigins.hu) weboldal a Citroën gazdag örökségébe enged bepillantást. A látogatók elmerülhetnek a különböző korszakok emblematikus Citroën modelleinek részleteiben: 360° -os bemutató, autentikus hangok (motor, kürt,stb), korabeli katalógusok és érdekes információk teszik élményszerűvé az oldalon eltöltött időt.   

 

A Citroën múltja tele van korszakalkotó modellekkel, amelyek rendkívül népszerűek voltak saját korukban, mára pedig legendássá váltak. Type A, Traction Avant, 2CV, Ami 6, DS, GS, CX, Xsara Picasso: a felsorolás csak egy kis szelete a márka rendkívül gazdag történelmének, amely látványos és rendhagyó formában fedezhető fel a citroenorigins.hu oldalon.

 

A Citroën Origins egyfajta virtuális múzeum, amely 1919-től egészen napjainkig mutatja be a legendás Citroëneket. A szériamodellek mellett versenyautók és koncepcióautók egyaránt megtalálhatóak az oldalon. A látogató beülhet például egy ZX Rallye Raid vezetőülésébe, meghallgatja a 2CV sajátos motorhangját és elolvashatja a Méhari eredeti katalógusát.

 

 

 

Az oldal teljeskörű élményt nyújt a következő funkcióknak köszönhetően:

- Virtuális bemutatóterem: az autó karosszériája és utastere 360° -ban tanulmányozható

- Az adott modell hangjainak lejátszása: motorindítás és akár 3 további hangminta érhető el minden modellhez (kürt, irányjelző, kézifék, felfüggesztés, ajtók csukódása stb.)

- Korabeli zenék: feledhetetlen dallamok az 50-es, 60-as, vagy a 70-es évekből, amelyek visszaviszik a látogatót abba az időbe, amelyben a bemutatott modellek az utakat rótták

- Katalógusrészletek, fotók, videók, érdekességek és technikai adatok teszik színesebbé a modellek felfedezését

 

A Citroën Origins online kollekciója több mint 60 modellt tartalmaz és a lista tovább bővül a közeljövőben.  

Az oldal minden eszközön használható (PC, tablet, telefon) és világszerte elérhető.

 

http://citroenorigins.hu

Vissza a hírekhez