OMP Autóház

4002, Debrecen, Balmazújvárosi út 38.

Telefon: 52/503-510

KIA SPORTAGE FIFA LIMITÁLT MODELLEK

2018-06-28

 

KIA SPORTAGE FIFA LIMITÁLT MODELLEK - Tolatókamerával, navigációval és kétzónás klímával


Bármerre jár, emelkedjen ki a tömegből! Az innovációban és kényelemben gazdag Kia Sportage karakteres, innovatív formatervével mindenütt feltűnést kelt. A sportosság és stílus tökéletes kombinációja élvonalbeli technológiát rejt, amely lenyűgöző szolgáltatásokat és vérpezsdítő kalandokat kínál. 

Limitált Sportage modelljeinket most tolatókamerával, kétzónás klímaberendezéssel, és navigációval szereltük fel, amelyhez 7 év ingyenes térképfrissítést1 adunk, hogy navigációs rendszere mindig naprakész legyen. 

Regisztráljon tesztvezetésre, és próbálja ki személyesen!

 

 

 

 

 

Tolatókamera

Tolasson mindig könnyen, kényelmesen és biztonságosan! A beépített tolatókamera képe a központi érintőképernyőn jelenik meg, így téve Önnek is gyerekjátékká a parkolást, bárhol is járjon.

 

 

 

 

 

 

Navigáció

Találja meg az optimális útvonalakat és más információkat az érintőképernyős navigáción. A 7 év ingyenes térképfrissítésnek1 köszönhetően térképe mindig naprakész lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kétzónás klíma

Önnek melege van, az utasa fázik? A kétzónás klímaberendezés segítségével az utastér hőmérsékletét úgy állíthatja be, hogy mindenki komfortosan érezze magát.

 

 

 

 

 

 

További információkért keresse márkakereskedésünket:

Fülöp Adrienn
Értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 52 503 510
Mobil: +36 30 408 6085
Fax: +36 52 503 511
Email: kia.kereskedes@ompautohaz.hu

Ajánlat kérés Tesztvezetés Vissza a hírekhez