OMP Autóház

4002, Debrecen, Balmazújvárosi út 38.

Telefon: 52/503-510

Új év, új évtized, új Volvo ajánlatok az OMP Autóházban

2020-01-08

 

 

Volvo XC40

Volvo XC40 modellek raktár készletről,  január-februári átadással!

A Volvo XC40 a Volvo Cars eredeti városi szabadidőjárműve. Fiatalos formaterve és a SUV-re jellemző arányok együtt merész, határozott autót teremtettek. Ismerje meg nálunk az European Car of the Year 2018 győztes kompakt szabadidőjárművet, tele innovációkkal. Kifejező formavilág, zseniális tároló megoldások és intelligens technológiák teszik tökéletes városi társsá.

Volvo XC40 modellek flotta kedvezménnyel, Orvos, Gyógyszerész, és Ügyvéd kamrai kedvezménnyel, részletekért érdeklődjenek autószalonunkban! 

 

 

 

Volvo S90 / V90

 

Volvo S90, V90 V90 Cross Country XC90 autóink most +2 év, vagy 120.000kM ajándék garanciával elérhetőek.

A V90 karakteres, kifinomult kombi, amely a színtiszta skandináv dizájnt céltudatossággal társítja. Jellegzetes körvonalait még inkább megerősítik a hátsó szélvédőt keretező hátsó lámpatestek. Az autó erőt és masszivitást sugároz, a részletek finomak és karakteresek.

Az S90 az egyszerűséget és az eleganciát kombinálva teremt magabiztos és összetéveszthetetlenül skandináv dizájnt.  Lágy vonalvezetés, pontosan definiált részletek, kiegyensúlyozott arányok fokozzák a fényűzés érzetét. 

Volvo S90/V90 Profession magas felszereltségű raktári autók 11.5M Ft kedvezményes áron, részletekért érdeklődjenek autószalonunkban!

 

V90 Cross Country

 

A kalandok tökéletes átélésére született V90 Cross Country mindig, mindenhol kényelemben célba ér. A króm díszítésű fekete hűtőmaszk, a fényes fekete ablakdekoráció és a kettős integrált kipufogó erőteljes benyomást kelt. Az opciós 21 colos könnyűfém keréktárcsák még határozottabbá teszik a modell megjelenését. Az utastérben a Comfort üléseket Cross Country öltésekkel varrott, lágy Nappa bőr borítja. Az olyan hajtáslánc-technológiák révén pedig, mint a lejtmenet-vezérlés kemény helyzetekben is tovább haladhat. 

Volvo S90, V90, V90 Cross Country autóink 15% Business kedvezménnyel elérhetőek, részletekért érdeklődjenek autószalonunkban!

 

 

Volvo XC60

 

Az XC60, mint minden jó skandináv dizájn, visszafogott magabiztosságot sugároz, külső megjelenését letisztult vonalak és dinamikus arányok jellemzik. A nagyméretű kerekek és a hangsúlyos kerékívek egyértelműen hirdetik a modell sportosságát, míg az integrált tetősínek és a robusztus oldalsó védőbetétek a szabadidőjármű terepalkalmasságáról tanúskodnak.

Idéntől már Volvo XC60 modelljeink is bekerültek a Business Akcióba, aminek keretén belül 13% kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Keressen minket bizalommal:

Telefon: +36 (52) 503 510

Email: volvo.kereskedes@ompautohaz.hu

Vissza a hírekhez