Az új Kia Sorento Plug-in Hybrid

Az új Kia Sorento Plug-in Hybrid

Dizájn -Markáns, modern és csodálatosan magabiztos

Erőteljes, minden oldalról

A karakteres hűtőrácsnak, a köré tervezett króm és fekete részleteknek, a színre fújt, sportos lökhárító szárny alakú szellőzőinek és a stílusos ezüst díszcsíkoknak köszönhetően az új Sorento Plug-in Hybrid erőteljes látványt nyújt. Ezt teszik teljessé az új dual LED-es fényszórók, LED-es helyzetjelzők és ködlámpák.

A tér, a stílus és a kényelem luxusa

Kevés plug-in hybrid modell létezik, amelyik 7 ülést kínál, olyan pedig még kevesebb, amely ezt egy ilyen tágas és stílusos prémium utastérrel ötvözi. Ez az autó a vezetés minden pillanatát örömtelivé teszi: a hangulatvilágítástól, a finom anyagokon és kifinomult részleteken át olyan szolgáltatásokig, mint a minden utas számára elérhető USB töltés. Megnyugtató ergonómiája és az extra csendes utastér tovább fokozza ezt az élvezetet.

Tekintélyt parancsolóan modern látvány

Az új Kia Sorento Plug-in Hybrid hátulról sem szégyenlős, ha az impresszív megjelenésről van szó. A függőleges LED-es hátsó fényszórók, a padlólemez szemet gyönyörködtető sportos díszcsíkja, az egyenes vonalú tetőívet lezáró légterelő, a beépített hátsó ablaktörlő és az eco plug-in hybrid embléma csak néhány kiemelt bizonyíték erre.

 

Dinamikus vezetés – Alacsony kibocsájtás és élvezetes vezetés

Hatékony, gazdaságos és rugalmas

Környezettudatos és gazdaságos, a városban és azon túl: a fejlett plug-in hybrid rendszer kombinált benzines- és elektromos kapacitása rugalmasságot biztosít a hosszabb távolságok megtételéhez, miközben egyszerre csökkenti a CO2-kibocsátást és az általános üzemeltetési költségeket. A regeneratív fékezési technológia még gurulás vagy fékezés közben is tölti az akkumulátort, maximalizálva a hatékonyságot és a hatótávot.

Hatékony, gazdaságos és rugalmas

Környezettudatos és gazdaságos, a városban és azon túl: a fejlett plug-in hybrid rendszer kombinált benzines- és elektromos kapacitása rugalmasságot biztosít a hosszabb távolságok megtételéhez, miközben egyszerre csökkenti a CO2-kibocsátást és az általános üzemeltetési költségeket. A regeneratív fékezési technológia még gurulás vagy fékezés közben is tölti az akkumulátort, maximalizálva a hatékonyságot és a hatótávot.

Összkerékhajtás

Bármilyen kalandra indulsz a városon túl, a modern összkerékhajtás automatikusan elosztja a nyomatékot és az úttartást minden egyes kerékre, igazodva az útviszonyokhoz és a körülményekhez. A vezetésimód-választás lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással válthass a normál (Eco, Sport, Intelligens) és a terep (Hó, Sár, Homok) módok között, így az autód mindig alkalmazkodik a körülményekhez.

Éld át a sportosságot!

Lenyűgözően sportos meglepetés vár ráda 265 lóerős 1.6 T-Gdi PHEV motor kiegyensúlyozott, kontrollálható teljesítményének köszönhetően. Mindezt tovább fokozza a késlekedés nélkül reagáló automata váltó és a kormányváltó-gomb, amivel villámgyorsan és extra könnyedén válthatsz sebességet, anélkül, hogy elengednéd a kormányt.

 

Ne csak csodáld! Vezesd!

Hogyan működnek a plug-in hybridek?

A hibrid autók meghajtása egy hagyományos belsőégésű motor és egy elektromos motor kombinálásával történik. Egy plug-in hibrid autó akkumulátora otthoni konnektorról is tölthető. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy bármilyen csatlakozó használatával feltöltsd az autódat, így akár 50 km-t is megtehetsz tisztán elektromos üzemben.

Mekkora az elektromos hatótáv?

Az akár 50 km-es elektromos hatótávval a plug-in hibrid autók az utazások döntő többségét képesek pusztán az akkumulátor segítségével megtenni. Valójában az autóutak fele kevesebb mint 8 km hosszú. Természetesen, ha hosszabb útra kerülne sor, a rendelkezésre álló belsőégésű motornak hála, nem kell aggódnunk a hatótáv miatt.

Hogy töltheted az akkumulátort?

A töltés módja könnyedén illeszkedhet a napi rutinodhoz. Töltheted otthon, a munkahelyeden vagy egy nyilvános töltőponton. Léteznek olyan alkalmazások, amelyek térképen mutatják meg a közeledben található töltési helyeket.

Miért érdemes plug-in hybridet venni?

Egy plug-in hybrid modell ára magasabb, mint egy hasonló, de hagyományos, belső égésű motorral szerelt változat. Ugyanakkor, ha a fenntartási költséggel számolsz és figyelembe veszed az alacsonyabb üzemanyagigényt, hosszútávon a hibrid járművek ára megtérül.

 

TELJES KÖRŰ CSOMAG – Felkészülten bármilyen kalandra

Minden utat élvezetessé tesz

Az új Sorento a technológia legújabb vívmányaival teszi még egyszerűbbé és élvezetesebbé a vezetési élményt. A fűthető és szellőzéssel felszerelt ülések minden időjárásban garantálják a kényelmed, a HUD technológia a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat, pontosan a szemed elé. A hangulatvilágítás pedig tökéletes atmoszférát teremt az utastérben. Mindezt az elektromos motor nagy teljesítményű, 13.8 kWh-os akkumulátora működteti.

Lehetőségek a maximumon

Az új Kia Sorento Plug-in Hybridben rengeteg hely és rugalmas szállítási lehetőség várja változatos igényeidet. Gyorsan átalakítható 5-ből 7 ülésessé, és könnyedén kialakíthatsz benne egy több mint 809 literes csomagteret, ami az egyik legnagyobb az elektromos SUV-ok között. A hátsó ülések lehajthatók és számtalan módon oszthatóak, megkönnyítve az utasok és a csomagok rugalmas elhelyezését.

Még több hely a fontos dolgoknak

Készülj fel, hogy az új Sorento Plug-In Hybridben az utasokat is tágasabb hely várja. A megnövelt térnek és a “csússz be” gombnak köszönhetően a harmadik sor ülései is egyszerűbben megközelíthetőek. Az ülések kényelmes beállítását egyetlen, süllyesztett távirányító gombbal végezheted, az állítható magasságú, intelligens csomagtérajtó pedig megkönnyíti a csomagok ki-és bepakolását akkor is, ha tele a kezed.

 

Érdeklődjön márkakereskedésünkben!
KIA Autószalon

Értékesítés (új, használt autók):
telefon: 52/503-510
+36 30 408 6085
+36 30 936 9565
fax: 52/503-511
e-mail: kia.kereskedes@ompautohaz.hu
kia.kereskedes2@ompautohaz.hu