AZ ÚJ KIA STINGER

AZ ÚJ KIA STINGER

AZ ÚJ KIA STINGER

Az új Kia Stingert szívükbe zárják a valódi autórajongók. Minden vonalával a klasszikus Gran Turismo szellemiség előtt tiszteleg – az alacsonyan fekvő motorháztetőtől és kabintól az erőteljes megjelenésig. Lenyűgöző formaterve összetéveszthetetlenné teszi, és lélegzetelállító teljesítményt sugall.

Káprázatos design

A lenyűgöző design a megfelelő arányok, egyensúlyok kérdése. Az új Kia Stinger hosszú motorházteteje, rövid első túlnyúlása, megnövelt tengelytávja és alacsony vezetőfülkéje ékes példái ennek. A széles, de összetartó vállívek a feszes hátsó részben futnak össze, amelyet a fényes fekete, hátsó diffúzor tesz teljessé a jobb aerodinamika érdekében.

Bámulatos beltér

Letisztult, mégis exkluzív – az új Kia Stinger a sportos Gran Turismo stílusból és a repülés világából merít ihletet. A beltérben kerek, repülőgépet idéző szellőzőket, fémgyűrűs kapcsolókat és szaténkróm betéteket találunk. Csodálja meg az igényes kidolgozású részleteket az alacsonyan fekvő sofőrülésből: a minőségi anyagokat, modern betéteket és kontrasztos varrásokat!

Magabiztosság és kontroll

Az út mindig tartogat váratlan fordulatokat. De az új Kia Stinger összkerékhajtása bármilyen kihívással megbirkózik, amely a kanyaron túl várja. A rendszer dinamikus nyomatékvektoros vezérlése gondoskodik a tapadásról és stabilitásról. Így Ön és utasai is kényelmesen és biztonságosan utazhatnak – bármilyen is az időjárás vagy az útfelület.

Tágas csomagtér

A meghosszabított tengelytáv és a ferdehátú karosszéria előnye a tágas utastér. Az ergonomikus belső térben Önnek és utasainak rengeteg hely áll rendelkezésére a pihentető, élvezetes utazáshoz. A tágas poggyásztér 406 literes, amelyben hosszabb csomagokat is gond nélkül elhelyezhet a 40:60 arányban osztott, ledönthető hátsó üléseknek hála.

Körültekintő intelligencia

– HUD (Head-Up Display) rendszer
–  TomTom technológia
– Android Auto™ és  Apple CarPlay™
– 360°-os élőképes monitor (AVM)
– Harman Kardon® prémium hangrendszer

Technológia és biztonság

– DRIVE WiSE technológiák
– Adaptív sebességtartó automatika (SCC)
– Fáradtságérzékelő (DAW)
– Ütközés-megelőző rendszer (FCA)
– Sávtartó asszisztens (LKA)
– Sebességkorlát-figyelő rendszer (ISLW)
– Fényszóróasszisztens (HBA)

 

További információkért keresse márkakereskedésünket:

Fülöp Adrienn
Értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 52 503 510
Mobil: +36 30 408 6085
Fax: +36 52 503 511
Email: kia.kereskedes@ompautohaz.hu