Az új Kia XCeed crossover a hagyományos szabadidő-autók látványos és stílusos alternatívája

Az új Kia XCeed crossover a hagyományos szabadidő-autók látványos és stílusos alternatívája

Az XCeed kupé-vonalakkal, és kifejezetten európai stílusú formákkal érkezik

A hagyományos SUV formáknál sportosabb megjelenéssel, dinamikusabb kezelhetőséggel, de hasonlóan tágas utastérrel és csomagtartóval

A Kia XCeed hivatalos bemutatóját június 26-án tartják

 

2019. június 5. – A Kia Motors ezen a napon bemutatta az új városi crossover, az XCeed első fotóit; a sportos vonalú újdonság a hagyományos SUV modellek alternatívájaként érkezik a kínálatba.

A kupés vonalú forma a Kia frankfurti központjában született, Gregory Guillaume, a márka formatervezésért felelős európai alelnökének vezetésével. Az emelt hasmagasság és a hagyományos SUV modellekénél alacsonyabb üléshelyzet kifejezetten sportossá teszi az XCeed vezetési élményét, ugyanakkor tökéletes, és a kompaktokénál teljesebb kilátást garantál a mindennapok forgalmában.

Formái érzelemdúsabbak és dinamikusabbak is hagyományosabb vonalvezetésű társaiénál, utastere tágas és kényelmes, csomagtere pedig semmiben sem marad el az Európában piacvezető tradicionális SUV modellekétől.

Emilio Herrera, a Kia Motors Europe ügyvezetője elmondta: “Az új Kia XCeedet sportossága, és kiállása eleve sokkal feltűnőbbé és kívánatosabbá teszi magasabb építésű társainál. Ugyanakkor praktikuma és okos beltéri, csomagtéri megoldásai révén semmilyen praktikus szempontból nem marad el tőlük, miközben megjelenése jóval dinamikusabb.”

 

Az új Kia XCeed hivatalos bemutatóját június 26-án tartják.