CITROËN ALKATRÉSZ AKCIÓ

CITROËN ALKATRÉSZ AKCIÓ

Télen megkoptak a fékek? Vagy már egyébként is időszerű lenne a gépjármű felülvizsgálata? A vezérlésre is ráfér egy nagy karbantartás?  Itt az idő!

2017. április 3. – május 31. között meghirdetett akár 20% kedvezménnyel* vásárolhat az akcióban szereplő eredeti gyári Citroën alkatrészek közül.

 

Gyári alkatrész család megnevezése: Ügyfélkedvezmény*:
Vezérműszíj 20%
Szíjfeszesítő- és vezető görgők 15%
Egyéb szíjak 15%
Vezérműkészlet 10%
Vízpumpa 10%
Féktárcsa 15%
Fékbetét 10%

Különleges ajánlatunk:

Ha a karbantartást, javítást márkaszervizeinkben végezteti, javasoljuk, hogy vegye igénybe a vezérlés karbantartására vagy a fékbetétek, féktárcsák cseréjére vonatkozó munkadíjat is magában foglaló garantált áras Fixdíjcsomagjainkat.

Fontos azonban tudnia, hogy az akciós termékek csak külön rendelés esetén érhetők el, azonnali kiszolgálásuk csak akkor lehetséges, ha a márkaszerviz készletén elérhetők. Ha élni szeretne a lehetőséggel, jelezze a vásárlás előtt Citroën márkaszervizünkben, hogy megrendelhessük Önnek.

Várjuk az akcióban résztvevő Citroën márkaszervizünkben.

*Az akció 2017.04.03-tól – 2017.05.31-között megrendelt eredeti gyári Citroën alkatrészekre érvényes az akcióban meghatározott családokon belül az akcióban résztvevő magyarországi Citroën márkaszervizekben (nem vesznek részt: Ciwoo Szentendre, Hajas Autó Salgótarján) és alkatrész-forgalmazóknál. A kedvezmények más akcióval, kedvezménnyel össze nem vonhatók.

 

További információk:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu