CITROËN BERLINGO FURGON MOST AKÁR NETTÓ 3 495 000 FT-TÓL*

CITROËN BERLINGO FURGON MOST AKÁR NETTÓ 3 495 000 FT-TÓL*

Egy igazán jó társ a mindennapokban megfizethetetlen – vagy mégis?!

3,3 m3-es raktérrel rendelkező Citroën Berlingo kategóriájának egyik legkedveltebb haszongépjárműve. Kompakt mérete és fordulékonysága a városi közlekedésben is nélkülözhetetlenné teszi. 6 rakományrögzítő pont segíti, hogy az áru épségben érkezzen meg, azt pedig, hogy könnyedén kiemelhető is legyen, a 180°-ban nyíló hátsó ajtók teszik lehetővé. A Citroën Berlingo furgon kimagasló menetkomfortját az úthibák magasfokú kiszűrése, a magasított üléshelyzet, a futómű és a remek hangszigetelés határozzák meg.
A gazdaságosságról a 75 lóerős 1,5 BlueHDi motor gondoskodik.

A modellhez 2+2 év garanciát kínál a Citroën, 200 000 km futáskorláttal**.

Használja ki ajánlatunkat most! Az akciós, extra kedvezménnyel ellátott, nettó 3 495 000 Ft vételár, a 4.660.000 Ft-os nettó listaáron elérhető Citroën Berlingo furgon Control M 1.5 BlueHDi 75 modellre vonatkozik.

Vegye igénybe a kedvezményes, NHP Hajrá! fix kamatozású lízingopciót akár 1,9% kamattal!

*Jelen ajánlat 2021.03.16-tól 2021.04.30-ig új Citroën Berlingo furgon modell esetén gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A nettó 3 495 000 Ft-os vételár a Citroën Berlingo modell Control M 1.5 BlueHDi 75 alapfelszereltségű verziójára vonatkozik, opciók nélkül. A feltüntetett ár a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett árat jelöli. A jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze. A Citroën Berlingo Control M 1.5 BlueHDi 75 vegyes fogyasztása: 4,6-6,3 l /100 km, vegyes CO2-kibocsátása: 142 g/km (WLTP mérési ciklus szerinti adatok). A kép illusztráció, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.

**Minden 2019.10.01. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A CarGarantie Promóciós Economy garancia a felár ellenében választható 2+2 év / 300 000 km Motor, Váltó, Turbó garancia megvásárlása esetén nem vehető igénybe, a kétféle garanciaszerződés nem kumulálható. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szervizfüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garanciaszerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért keresse fel a www.citroen.hu oldalt vagy érdeklődjön az akcióban részt vevő márkakereskedéseknél.