CITROEN C4 PICASSO – VÁLTSON ONLINE ÜZEMMÓDBA AKCIÓ

CITROEN C4 PICASSO - VÁLTSON ONLINE ÜZEMMÓDBA AKCIÓ

A jelen akció más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze, a feltüntetett kedvezményes ár a meghatározott modellek konkrét felszereltségű verzióinak megvásárlása esetén érhető el és kizárólag az akciós készletlistán lévő gépjárművekre érvényes, az akciós készlet erejéig. A kép illusztráció. Az ajánlatban kínált Citroën C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel gépjármű vegyes fogyasztása 3,8 l/100 km, CO2-kibocsátása 100 g/km. Az ajánlatban kínált Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel gépjármű vegyes fogyasztása 4,0 l/100 km, CO2-kibocsátása 105 g/km.
A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben!
A kedvezmény teszt- és használt személygépkocsi vásárlására nem vonatkozik..
** Minden 2017. november 20. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített C4 Picasso és Grand C4 Picasso személygépjármű vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a kiterjesztett szerződéses jótállásra vonatkozó Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

További információk:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu