CITROËN CSALÁDI MODELLEK

CITROËN CSALÁDI MODELLEK

CITROËN CSALÁDI MODELLEK

A Citroën családi modelljei kényelmükkel és gazdag felszereltségükkel szinte minden helyzetre megoldást kínálhatnak. Legyen bár nagy a család vagy népes a baráti társaság, mindenki megtalálja a Citroën modellek közül a méretben is megfelelőt.

5 személyes C4 Picasso, 7 személyes Grand C4 Picasso és akár 9 személyes SpaceTourer is elérhető most 70.000Ft-os havidíjjal kedvező finanszírozási konstrukciónk keretében.

Citroën C4 Picasso

A CITROËN Márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó, 2016-ban bevezetett új C4 Picasso korszerű és innovatív egyterű modell, mely új fejezetet nyit a márka történetében. Intelligens vezetést segítő rendszerek, örömteli vezetés, újraértelmezett kényelem és hatékonyság.

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN C4 Picasso-ban! A modern és lendületes új C4 Picasso (5 személyes) designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is könnyen megkülönböztethető. Az egyterű dizájnját még karakteresebbé varázsolja az új, hátsó márkajel, a lendületet és erőt sugárzó orr- rész, valamint a két új karosszériaszín:  Artense szürke és Lazuli kék.

Az új C4 Picasso a legjobb bizonyíték rá, hogy kényelem a CITROËN márka valóságos  védjegye. A számtalan hasznos felszereléssel ellátott, fürge jármű utazásra csábít és egyedülálló vezetési élményt ígér, akár a családdal,ová akár anélkül indulunk útnak.

 

További jellemzők

– CITROËN ADVANCED COMFORT®
– 7”-os érintőképernyő
– 537 literes csomagtartó
– Connect Nav
– Vezetést segítő rendszerek
– BlueHDi dízelmotorok

 

Citroën Grand C4 Picasso

Családi autó vagy örömautó? Mindkettőt megtalálja az új CITROËN Grand C4 Picasso-ban! Az öt-, vagy 7 személyes kivitelben is elérhető, modern és lendületes új Grand C4 Picasso designjának alapja az egyediség, mely által modellelődjétől is azonnal megkülönböztethető.

A Grand C4 Picasso megújult orr-része egyszerre dinamikus és exkluzív. Továbbra is hangsúlyos szerepet játszanak a márka védjegyét s szimbólumát képező három szinten elhelyezkedő lámpatestek. A Grand C4 Picasso orrán a márkajel meghosszabbítása egészen az orr-rész két széléig húzódik, és króm keretbe foglalja a LED-soros nappali lámpákat (DRL).

A műszerfalon a nagyfelbontású képernyőn megjelenő 360°-os nézetet az autón elhelyezett négy kamera biztosítja. Egy kamera a gépjármű elején, egy másik a hátsó rendszámtábla fölött kapott helyet, míg kettő a külső visszapillantó tükrök alsó részében egészíti ki a körpanoráma-nézetet. A bekapcsolt funkció 15 km/h sebességig működik, utána pedig aktivált állapotban marad egészen addig, míg a gépjármű át nem lépi a 30 km/h sebességet.

 

További jellemzők

– CITROËN ADVANCED COMFORT®
– 645 literes  csomagtartó
– 7”-os érintőképernyő
– Connect Nav
– Vezetést segítő rendszerek
– THP benzinmotor eat 6 automata sebességváltóval
– BlueHDi motorok

Citroën SpaceTourer

Az egész család kiruccanásra vágyik? A Citroën SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Egy olyan világban, ahol egyre gyakoribb, hogy többen utaznak együtt, a Citroën SpaceTourer kisbusz sok szempontból megkönnyíti az életünket. Áramló vonalaival finoman uralja az utat, biztonságot és erőt sugározva.

A Citroën SpaceTourer háromféle hosszúsággal rendelhető (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m*) melynek egy, a szegmensben egyedülálló változatában akár 9 személy is utazhat. Ki gondolná, hogy a legjobb kisbuszok a legrövidebbek?

A Citroën SpaceTourer számos rakodóhelyén (akár 74 liter) minden elfér, amire csak a családnak szüksége lehet. Opcionálisan rendelhető megerősített felfüggesztésének köszönhetően maximális terhelése akár 1400 kg lehet .

 

További jellemzők

– Intelligens technológia
– 7”-os érintőképernyő
– Vezetést segítő rendszerek
– BlueHDi motor
– 3D navigáció
– Mirror screen
– Head-up display

 

További információkért keresse:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu