CITROËN TAVASZI SZERVIZAKCIÓ – KLÍMA

CITROËN TAVASZI SZERVIZAKCIÓ - KLÍMA

Kellemetlen az utastérben a levegő?

Fertőtleníttesse vagy cseréltessen pollenszűrőt! A rendszeres tisztítás és pollenszűrőcsere az egészsége szempontjából is kiemelten fontos. A hagyományos pollenszűrő kiszűri a levegőben lévő por és egyéb részecskék nagy részét, polleneket, baktériumokat és kormot, ezáltal jelentős mértékben csökkenti az allergia, a fertőzések vagy az irritációk kockázatát.

Nem hűt hatékonyan a klímaberendezés?

Érdemes időnként ellenőriztetni, erre javasoljuk a klímamérleget. Az is lehet, hogy csak a hűtőközeget kell feltölteni, és ismét tökéletes hőmérsékletet biztosít a klímaberendezés az utastérben. Nézze meg ajánlatainkat!

 

Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

 

KLÍMATISZTÍTÁS-FERTőTLENÍTÉS 1,5 + 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 4 900 FT

Kuponletöltés, itt >>

 

POLLENSZűRő-CSERE 5,6 + 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS

 

3 évnél idősebb Citroën gépjárművekre 8 900 Ft

 

3 évnél fiatalabb Citroën gépjárművekre 9 900 Ft

Kuponletöltés, itt >>

 

A hagyományos pollenszűrő helyett aktívszenes-szűrőt választana? Az aktív szén a környezetszennyező gázok akár 80%-át képes kiszűrni.

 

Fixdíjcsomag ajánlatunk Citroën gépjárművekhez:

 

AKTÍVSZENES-POLLENSZűRő-CSERE 2,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 10 900 FT

Kuponletöltés, itt >>

 

Nem elég hatékony a hűtés? Talán éppen itt az ideje, hogy a hűtőközeget feltöltesse!

 

Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

 

KLÍMAFELTÖLTÉS 3,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 12 900 FT

Kuponletöltés, itt >>

 

Szeretné műszerrel ellenőriztetni a teljes légkondicionáló berendezést? Erre is van egy jó Fixdíjcsomag ajánlatunk minden autósnak:

 

KLÍMAMÉRLEG 4,5,6 + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS 4 900 FT

Kuponletöltés, itt >>

 

 

Bónusz ajánlatunk: 5 L-es Citroën nyári ablakmosófolyadék 1 390 Ft

Kuponletöltés, itt >>

 

BEJELENTKEZÉS SZERVIZBE >>

 

1 Gyári klímatisztító sprayvel végzett beavatkozás.

2 Az aktívszén-szûrõs csomag nem minden Citroën gépjármûnél alkalmazható.

3 A csomag max. 250 gramm R134a hûtõközeg feltöltést tartalmaz.

4 Klímamérleg = a klímarendszer mûködésének Citroën gyári szabvány szerinti ellenõrzése.

5 Az ajánlatot csak magánszemélyek, csak személyautóra vehetik igénybe és csak a kedvezménykupon felmutatásával  kizárólag az akcióban résztvevõ magyarországi Citroën-márkaszervizekben (Az akciós ajánlatok nem elérhetõk a Citroën Fábián Székesfehérvári és Budaörsi telephelyein, a Hajas Autónál Salgótarjánban, a Ciwoo Centrál Kft.-nél Szentendrén és a Rigó Kft.-nél Keszthelyen.) 2017.04.01-tõl 2017.08.31-ig. A csomag részét képezõ 21 pontos átvizsgálást szemrevételezéssel, megbontás nélkül, elõre meghatározott pontokon végzik, mely pontok listáját a www.citroën.hu/tavaszi-nyari-szervizakcio/atvizsgalas oldalon találja. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelezõ hatósági Mûszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenõrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat idõpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti elõre az adott pontok és/vagy a jármû bármely más alkatrészének, berendezésének késõbbi meghibásodási eshetõségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végzõ szakember a mûszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állás) és a gépjármû hivatalos papírjaiban rögzített adatokat tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenõrzi. A tájékoztatás nem teljes körû, a C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minõsül szerzõdéses ajánlatnak. A szolgáltatáscsomag ára más akcióval nem összevonható.

6 A Fixdíjcsomagok egy része csak meghatározott – 3 évnél idõsebb – Citroën-jármûvekhez vehetõ igénybe, és EUROREPAR alkatrészeket tartalmaz. Látogatása elõtt érdeklõdjön Citroën márkaszervizében arról, hogy a díjcsomag az Ön gépjármûvéhez igénybe vehetõ-e? Az alkatrészekre és a munkadíjra 1 év garanciát biztosítunk.