DRIVE-E, A TISZTÁBB AUTÓZÁST SZOLGÁLÓ INNOVÁCIÓ

DRIVE-E, A TISZTÁBB AUTÓZÁST SZOLGÁLÓ INNOVÁCIÓ

DRIVE-E, A TISZTÁBB AUTÓZÁST SZOLGÁLÓ INNOVÁCIÓ

Összehangolható-e a teljesítmény, a hatékonyság, a kiemelkedő vezetési élmény és a fenntartható autózás? Új generációs Drive-E hajtásláncaink bizonyították, hogy igen: sokkal kevesebb üzemanyaggal és károsanyag-kibocsátással is élmény lehet az autózás. De ezzel még nincs vége. A Drive-E a fenntarthatóság melletti elkötelezettségünk átfogó programja. Az autóinkban felhasznált anyagoktól kezdve a gyáraink működtetéséig minden tevékenységünket áthatja a környezet védelme.

Erő, hatékonyság, kompakt méret. Vadonatúj Drive-E hajtásláncaink a négyhengeres motorok alacsony fogyasztását és károsanyag-kibocsátását a hat- vagy akár nyolchengeres motorok teljesítményével és dinamikájával ötvözik. Az eredmény: kiegyensúlyozott és magabiztos vezetési élmény, ritkább tankolással.

Jobb Önnek. És jobb a környezetnek is. A hálózatról is tölthető dízel plug-in hibrid vagy a Twin Engine benzines plug-in hibrid modelljeinknél Ön választhatja meg az energiaforrást, illetve a különböző vezetési módok között egyetlen gombnyomással válthat.

Mindig friss levegő
A CleanZone az autóink belső környezetének tisztaságát biztosító filozófiánk neve. Ennek keretében aktív utastérszűrő rendszerünk folyamatosan figyeli a beáramló levegő minőségét, és túl sok szennyeződés esetén önműködően belsőlevegő keringtetésre vált. Emellett egy aktívszenes levegőszűrő is segít kívül tartani az ártalmas gázokat és kellemetlen szagokat, hogy Ön és utasai egészséges környezetben autózhassanak.

Célunk a fenntartható jövő A Volvónál minden tevékenységünkre kiterjed a környezet iránti hosszú távú felelősségvállalásunk. Ezért gyártunk hatékony energiafelhasználású autókat, ezért építünk környezetbarátabb gyárakat és ezért csökkentjük autóink környezeti hatásait azzal is, minden modellünkben 85%-ban újrahasznosítható anyagokat alkalmazunk.

VOLVO INNOVÁCIÓK

Minden, amit teszünk, azt az emberek igényeire tervezzük – így minden innovációnkkal egyszerűbbé és jobbá szeretnénk tenni életét. Különösen büszkék vagyunk a gazdaságosság, az internetes kapcsolódás és a biztonság terén elért eredményeinkre. Ezek az újításaink: Drive-E, Sensus és az IntelliSafe rendszerek.