EXTRÁK AJÁNDÉKBA A CITROËN EXTRA HETEK ALATT CSAK SZEPTEMBERBEN

EXTRÁK AJÁNDÉKBA A CITROËN EXTRA HETEK ALATT CSAK SZEPTEMBERBEN

Vagány tetőszín? Az új Citroën C3-hoz most ajándék!

Tolatóradar és kihangosító? A Citroën C-Elysée-hez most ezek is járnak!

Félmillió forint értékű ajándék extra? Ez már csak hab a tortán egy Citroën Grand C4 Picassónál!

A modellekhez ezen felül 5 év garancia jár, 100 000 km futáskorláttal* (csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**)

Ajándék extrák csak az Extra Hetek alatt! 

CITROËN C3 PURETECH 68 FEEL MÁR 3 290 000 FT-TÓL

Szerelem első látásra! Optimista és letisztult designja, szépen megrajzolt ívei, különleges technológiái, gazdag kényelmi és biztonsági felszereltsége ellenállhatatlanná teszik a Citroën városi modelljét!

Ez mind nem lenne elég? A Citroën C3-hoz most felár nélkül választhat tetőszínt – piros, fehér vagy fekete? Válasszon!***

Használja ki akciónkat, alakítsa saját ízlésének megfelelően új Citroën C3 modelljét!

CITROËN C-ELYSÉE PURETECH 82 FEEL MÁR 3 495 000 FT-TÓL

ajándék tolatóradarral és Bluetooth kihangosítóval!***

Az új Citroën C-Elysée kényelmes, tartós és strapabíró családi autó. Fedélzetén 5 utas tökéletes kényelemben utazhat és a csomagjaik is bőven elférnek, köszönhetően a könnyen pakolható és praktikus, 500 literes csomagtérnek.

 

CITROËN C4 PICASSO BLUEHDI 120 FEEL FÉLMILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ EXTRÁVAL

A C4 Picasso egyterű már alapfelszerelésként is számos intelligens vezetést segítő rendszert és kényelmi felszereltséget foglal magában. Akciónkban most a gazdag, biztonsági és komfort felszereltség mellett ajándékként kapja a következőket:

– sebességtábla-felismerő rendszer
– aktív sávtartó asszisztens

– automata vészfékező rendszer
– sötétített hátsó ablakok
– 3D LED hátsó lámpák
– adaptív tempomat

 

CITROËN GRAND C4 PICASSO BLUEHDI 120 FEEL FÉLMILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ EXTRÁVAL

A Grand C4 Picasso egyterű már alapfelszerelésként is számos intelligens vezetést segítő rendszert és kényelmi felszereltséget foglal magában. Akciónkban most a gazdag, biztonsági és komfort felszereltség mellett ajándékként kapja a következőket:

– sebességtábla-felismerő rendszer
– aktív sávtartó asszisztens
– automata vészfékező rendszer
– sötétített hátsó ablakok
– 3D LED hátsó lámpák
– adaptív tempomat

 

A Grand C4 Picasso túl grandiózus? Akciónk C4 Picasso modellekre is vonatkozik!***

 

*Minden 2017. 02. 08. után megrendelt, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C3, új C-Elysée, C4 Picasso és Grand C4 Picasso személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.
**A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

***Jelen ajánlat 2017.09.01-től 2017.09.30-ig vagy visszavonásig, új Citroën C3 Puretech 68 Feel, új Citroën C-Elysée Puretech 82 Feel és Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel modellek esetén magánszemélyek által leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A C3 és C-Elysée modellek esetében feltüntetett árak a regisztrációs adóval növelt, maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelölik és gyártásból történő megrendelésekre érvényesek. A Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel modellhez a jelen ajánlat keretében felár nélkül kínáljuk a Safety & Drive assist és 3D Style csomagokat, amelyeknek együttes bruttó listaára 500 000 Ft. A Safety & Drive assist csomag teljes tartalma: sebességtábla felismerő rendszer, aktív sávtartó asszisztens, csökkenő figyelmet érzékelő rendszer, aktív fényszóróvezérlés, elektrokróm belső tükör, adaptív tempomat, Active Safety Brake vészfékező rendszer.  A 3D Style csomag tartalma: 3D LED hátsó fényszórók, sötétített hátsó oldalablakok és hátsó szélvédő, LED-es első irányjelzők. A feltüntetett ajánlatok más akcióval, vagy más kedvezménnyel nem összevonhatók. A képek illusztrációk. A C Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot a kereskedelmi akció megváltoztatására és visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljes körű, az ajánlat részleteiről, kérjük, érdeklődjön a Citroën-márkakereskedésekben, vagy a www.citroen.hu honlapon. A C3 PureTech 68 Feel változat vegyes fogyasztása 4,7 l/100km, CO2-kibocsátása 109 g/km. A Citroën C-Elysée Feel PureTech 82 Feel változat vegyes fogyasztása 4,9 l/100km, CO2-kibocsátása 114 g/km. A Citroën Grand C4 Picasso BlueHDi 120 S&S Feel vegyes fogyasztása: 3,8 l/ 100 km, CO2-kibocsátása: 100 g/km.

 

További információk:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu