Ismerje meg az ÚJ PEUGEOT 5008 SUV-t

Ismerje meg az ÚJ PEUGEOT 5008 SUV-t

Ismerje meg az ÚJ PEUGEOT 5008 SUV-t

A lehengerlő, impozáns stílusú modell nagy tereivel és merész megoldásaival valami teljesen újat képvisel.

Sportos és áramvonalas sziluettjével  a megújult 7 személyes PEUGEOT 5008 SUV már a jövő formatervezési irányvonalait vetíti előre.
A továbbfejlesztett PEUGEOT i-Cockpit és a csúcskategóriás szolgáltatások jóvoltából a nagy utazóautókkal vetekedő jármű minden várakozást felülmúl.

7 személyes családi ajánlat

2 500 000 Ft állami támogatással

7 személyes változatban már 8 190 000 Ft-tól,
állami támogatással  5 690 000 Ft-tól1

  • Peugeot i–Cockpit vezetőhely
  • Variálható hátsó ülések
  • 3 Isofix rögzítés a második üléssorban
  • Kedvező változó vagy fix kamatozású finanszírozás

DESIGN

MERÉSZ DESIGN

Vannak még fokozatok.
A 7 személyes új PEUGEOT 5008 SUV egy elegáns, kiforrott és modern stílust képvisel, mely erő és kifinomultság tökéletes egyensúlyát valósítja meg.
Az egyedi orrkialakítás a keret nélküli új hűtőráccsal és a jellegzetes világítótestekkel egységes megjelenést kapott. Jellegzetes elemei az új lökhárítóba épített lakkfekete légbeömlők és a metálfényű védőszegély.
A megemelt karosszéria dinamikus és sportos megjelenését hangsúlyozza a fényszóróktól a hátsó spoilerig húzódó krómbetét, valamint a gyémántcsiszolt 19” új San Francisco alumínium keréktárcsáki.

KERET NÉLKÜLI HŰTŐRÁCS

A sakktábla mintázatú, keret nélküli új függőleges hűtőrács két oldalt finom szárnyakban végződik, ami formailag rendkívül egységes, áramvonalas orr-részt eredményez.

PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A „Black Diamond” tető, rajta az alumínium tetőrudakkal tovább erősíti a határozott, ugyanakkor áramvonalas hatást. A panoráma napfénytető a több fénynek köszönhetően kellemes hangulatot teremt az utastérben.

OPCIÓS „BLACK PACK” CSOMAG

A prémium GT és GT Pack szinten rendelkezésre álló új opciós „BLACK PACK” csomag elegáns, sötét színű elemeivel még dinamikusabb hatás érhető el:

  • Sötétebb árnyalatú „Dark chrome” hűtőrács és márkaembléma
  • Selyemfényű fekete „PEUGEOT”, „5008” és „GT” felirat, valamint tetőcsomagtartó rudak
  • Lakkfeketére fényezett sárfogó, első sárvédődíszítés, tető-, illetve spoilerdíszítés, valamint hátsó lökhárítószegély
  • Speciális 19” „Black Mist” lakkozású, gyémántcsiszolt, fekete alumínium „Washington” keréktárcsák

ELSŐ FÉNYSZÓRÓK

Az EVSi funkcióval ellátott full LED fényszórók és a szemfogra emlékeztető, krómhegyben végződő nappali menetfények átható ragadozótekintetet kölcsönöznek az autónak.

HÁTSÓ LÁMPÁK

Hátul a lakkfekete díszsáv, az átlátszó füstszínű burával ellátott, full LED technológiájú új hátsó lámpák a 3D fénykarmokkal és a futófényként felvillanó irányjelzők egytől egyig hozzájárulnak az új PEUGEOT 5008 SUV modern megjelenéséhez.

MÉRETEK

A kategóriájában kompaktnak számító új PEUGEOT 5008 SUV tekintélyes belső méretekkel rendelkezik.
Az intelligens belső kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes helykínálat és szinte korlátlan variálhatóság (1–7 személyes kialakítási) jellemzik.
A tágas csomagtartóhozi könnyű hozzáférést biztosít a lábmozdulattal nyitható motoros csomagtérajtói.

 

VEZETŐHELY

FEJLETT TECHNOLÓGIA

A megújult, innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából most még intenzívebb élményben lehet része.
Az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőhelye a könnyen kezelhető kompakt kormányon és a hét billenőkapcsolóni kívül egy új 10” HD érintőképernyővel és egy új 12,3” magasra helyezett digitális műszeregységgel van felszerelve. A teljes egészében konfigurálható és személyre szabható egységen a kijelzés minősége kiváló, és a fontosabb vezetési információk leolvasása közben a vezető mindvégig az úton tarthatja a szemét.

ÚJ MŰSZEREGYSÉG

Az új, személyre szabható és konfigurálható, 12,3” magasra helyezett digitális műszeregység a képernyőkontraszt javításával intenzív fekete színeket és kiváló minőségű kijelzést biztosít. A vezető által kijelölt információk kitűnően olvashatók, így a reakcióidő is rövidebb.

ÚJ ÉRINTŐKÉPERNYŐ

Az új, HD minőségű 10″-os központi érintőképernyőnek köszönhetően, az autó és a kapcsolódó funkciók beállítsa még sosem volt ilyen egyszerű és gyors.

ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK

A jól olvasható és gyorsan reagáló, új 10” érintőképernyőhöz az online “Connected Navigation Pack” csomag társítható. A TomTom® szolgáltatása i a valós idejű navigáción felül, a traffipax figyelmezetést is tartalmazza.

A Mirror Screeni funkció jóvoltából a rendszerrel kompatibilis legjobb telefonos alkalmazásait az érintőképernyőre tükrözheti, okostelefonját pedig a középkonzolról is tölthetii.

A hátsó utasok számára két USB-csatlakozói is rendelkezésre áll.

TERMÉSZETES HANGZÁS

A tiszta és részletgazdag hangzást a 10 hangszórót számláló Focal® prémium hifirendszeri biztosítja. A középsugárzó és a két magas hangszóró különleges bronz árnyalatú rácsozást kapott.

 

MOTOROK

MAGAS HATÉKONYSÁG

A fürge és jól kormányozható új PEUGEOT 5008 SUV a nagy utazóautók dinamikus tulajdonságaival és akusztikai komfortjával egyaránt rendelkezik.
Kínálatában a márka legújabb generációs Euro 6di PureTech benzinmotorjait, illetve BlueHDi dízelmotorjait találjuk, melyek mindegyike Stop&Start rendszerű.

TECHNOLÓGIA

HIGH-TECH MEGOLDÁSOK

Menet közben számtalan vezetéstámogató funkciói segíti a az új PEUGEOT 5008 SUV vezetőjét. Ilyen például a legújabb generációs automatikus vészfékező rendszeri vagy a kibővített táblafelismerő rendszeri stb.
A nyugodt városi vezetéshez nagyban hozzájárulnak az olyan parkolássegítő funkcióki, mint a 360° kamerarendszer vagy a Park Assist.

GRIP CONTROL

Az „Advanced Grip Control” technológiai nagyobb mozgásteret biztosít a vezetőnek.
Segítségével új PEUGEOT 5008 SUV-ja tapadási jellemzőit mindig az adott időjárási és útviszonyokhoz igazíthatja.
A Hill Assist Descent Controli funkció segítségével pedig meredek lejtőn is szabályozni tudja gépkocsija sebességét.

NIGHT VISION

A sötétben vagy rossz látási viszonyok között nagyobb biztonságot nyújtó „Night Vision”i rendszer az infravörös kamera segítségével érzékeli, ha a gépkocsi előtt az úton 200 méteres távolságon belül gyalogos vagy állat tartózkodik. A rendszer hatótávolsága nagyobb, mint a távolsági fényszóróké. A kamera által látott kép – vészjelzés kíséretében – a vezető látóterében, a digitális műszeregységen kerül kijelzésre.

FÉLAUTONÓM VEZETÉS

Próbálja ki a félautonóm vezetést a „Drive Assist” csomaggali. A sávtartó automatikáti és a Stop & Go funkcióval rendelkező adaptív tempomatoti segítségül hívó rendszer az állandó követési távolság biztosítása érdekében az autó sebességét automatikusan az előtte haladó gépjárműéhez igazítja, és a vezető által választott pozíciónak megfelelően felügyeli a távolságot.

1Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III. 12.) Korm. rendelet határozza meg. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az akció részleteiről érdeklődjön a Peugeot-márkakereskedésekben.Jelen ajánlat a 2020. november 1-től megkötött adásvételi szerződésekre érvényes új Peugeot 5008 vásárlása esetén. A hirdetésben szereplő bruttó 8 190 000 Ft ár az új Peugeot 5008 Active 1.2 PureTech 130 LE motorral szerelt, 7 személyes változatára vonatkozik.  A kedvezményes ár teszt és használt Peugeot 5008 vásárlására nem vonatkozik. A kedvezmény más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonható össze.A Peugeot 5008 NEDC szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 4,1-5,7 l/100 km, CO2-kibocsátása 106-129 g/km.
A Peugeot 5008 WLTP szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása (min.-max.) 4,932-8,020 l/100 km, CO2-kibocsátása 129,3-175,18 g/km.* Minden 2021. január 1. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített ÚJ Peugeot 5008 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.