Kia Ceed Silver Vision limitált széria – Most ajándék extrákkal

Kia Ceed Silver Vision limitált széria – Most ajándék extrákkal

Kia Ceed Silver Vision limitált széria - Most ajándék extrákkal

Válassza ajándék extrákkal!

Rendelje meg a Ceed Silver Vision limitált szériát most, és ajándékba kapja a:
– Tolatókamerát
– Okostelefon tükrözés lehetőségét
– Automata kétzónás klímát
– 7”-os érintőkijelzőt

Kia nyílt hét május 27-től június 1-ig

Nyílt hetet tartunk, hogy még több autónkkal találkozhasson személyesen.
Látogasson el bármelyik Kia márkakereskedésbe, várjuk Önt is szeretettel!

Erőteljes dizájn. Tökéletes részletek.

Tökéletességig finomított részletek. Magabiztos és dinamikus benyomás.
Az új generációs, ötajtós Kia Ceed dizájnja mindenkinek tetszeni fog. Káprázatos megjelenésével a Kia Ceed minden alkalommal új élmények felfedezésére csábít. A kétrétegű hűtőrács széles, sportos kiállást biztosít, amelyet a krómozott ablakkeret és a 17″-os kéttónusú könnyűfém kerekek erősítenek. Magasfényű légterelő, hátsó LED-es Nappali menetfény és króm kipufogó fokozzák a hatást.

Agilis sebességváltás

Válasszon hatékony 6 sebességes kézi váltót, vagy a Kia 7 sebességes, duplakuplungos automata váltóját (DCT) még agilisabb váltással és hatékonysággal. Szabályozza vezetési élményét a Vezetési mód váltó (DMS)1lehetőséggel: a Normál mód visszafogja az erőt és a fogyasztást, míg a Sport mód fokozza a teljesítményt és a reakciót. A kormányra rögzített váltófülek valódi teljesítményt és kontrolt nyújtanak.

A vezető kényelme

Hidegebb napokon az első és hátsó ülések gyorsan felmelegednek. Melegebb napokon a szellőztetett első ülések hűvösek maradnak. A beépített memória mindig tudja az Ön kedvenc ülésbeállítását. Az új Kia Ceedben fűtött kormánykerék is van, a szélvédő jégmentesítéséről pedig rejtett fűtőszálak gondoskodnak.

Intelligens kulcs

Az intelligens kulccsal kinyithatja és elindíthatja az autót egyetlen gomb megérintésével. Nem szükséges előkeresnie a kulcsot a táskájából vagy a zsebéből. A Távoli ablakirányítás segítségére van, ha nyitva felejti az ablakot: tartsa nyomva a kulcs lezáró gombját, és az ablakok felhúzódnak.

Könnyű parkolás

Párhuzamosan, szögben, vagy merőlegesen – az Intelligens parkolást segítő rendszer (SPA) segítségével mindenhogy könnyű parkolni. Az első, oldalsó és hátsó érzékelőknek köszönhetően a rendszer könnyedén irányítja az autót a helyére. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kezeli a féket, gázt és váltót. A hátsó kamera dinamikus irányvonalakat mutat a képernyőn, így segítve a manőverezést. Parkolás végén használja az elektromos rögzítőféket.

Minden egyes Kia Ceed tulajdonos egyedülálló, 7 évre (150.000 km) szóló újautó-garanciában részesül (3 évig km-korlátozás nélkül, utána maximum 150.000 km-ig). A garancia átruházható, amely továbbértékesítés esetén az átlagnál magasabb eladási árat vonhat maga után. És mivel szeretnénk, hogy Ön 7 évig naprakész legyen, a beépített navigációs rendszer 7 év ingyenes térképfrissítést és TomTom Élő Szolgáltatások frissítést tartalmaz.

További információkért keresse márkakereskedésünket:

Fülöp Adrienn
Értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 52 503 510
Mobil: +36 30 408 6085
Fax: +36 52 503 511
Email: kia.kereskedes@ompautohaz.hu