Megérkezett az új Kia XCeed

Megérkezett az új Kia XCeed

Megérkezett az új Kia XCeed

A tökéletes új városi crossover megérkezett.

ORR DIZÁJN

Stílusban orrhosszal megelőzi a társait. Olyan vezetőknek terveztük, akik alig várják a következő kalandot. A Kia XCeed könnyed crossover stílusa olyan izgalmakat visz a vezetésbe, aminek a létezéséről nem is tudtál eddig

HÁTSÓ DIZÁJN

Előremutató gondolkodás, hátul is. Érdemes utána fordulni. Az XCeed tekinteteket vonzó hátsó desingja alacsony, sportos arányaival és markáns hátsó lökhárítójával pulzusszám növelő látványt nyújt az első pillantástól.

KIEMELKEDŐ BELSŐ

Dőlj hátra és élvezd az izgalmakat. A Kia XCeed high-tech belső tere a trendi és merész stílus egyedi kombinációja, minden igényt kielégítő elosztással, tágassággal és változatossággal. Mostantól egy pillantra sem kell elhagynod a komfort zónádat.

Maradj kapcsolatba mindennel, amit szeretsz. Útközben is. Az új Kia XCeed modelleket UVO Connect és még egy sor intelligens technológiával láttuk el, amelyek tökéletes társak a kalandban. Tökéletes információs és szórakoztató központ minden utazáshoz.

Tartsd kézben a kalandokat. A DRIVE WiSE technológia minden eddiginél fejlettebb biztonsági és asszisztencia szolgáltatásokat nyújtanak. Megtartja a vezetés igazi élvezetét, viszont segít elkerülni a leggyakoribb közúti veszélyhelyzeteket és baleseteket.

KIA 7 ÉV GARANCIA

Minden Kia tulajdonos egyedülálló, 7 év / 150 000 km-re szóló gyártói garanciában részesül (az első 3 évben korlátozás nélküli; a 4. évtől maximum 150 000 km-ig). A garancia átruházható, amely továbbértékesítés esetén az átlagnál magasabb eladási árat vonhat maga után.
A 7 év garanciára vonatkozó ajánlat nem teljes körű, részletes tájékoztatót a www.kia.com/hu/garancia oldalon talál.
VÁLASZD PREMIUM VALUE PROGRAMBAN!

3 év ingyenes időszakos karbantartással.
Akár havi
20 000 Ft -tól
(THM: 3,0%-tól 5,7%-ig)

Az akció részleteiről IDE kattintva tájékozódhat.

Keress minket!