THM AKCIÓ CSAK KORLÁTOZOTT IDEIG

THM AKCIÓ CSAK KORLÁTOZOTT IDEIG

Jól dönt, ha gyorsan dönt. Most új személyautója vásárlásához biztonságos, forint alapú, fix kamatozású finanszírozást kínálunk, melynek THM értéke mindössze 1%.

Rendkívüli finanszírozási ajánlatunk csak korlátozott ideig elérhető.

• THM 1%

• bármely új Citroën személyautó vásárlásához igénybe vehető,

• forint alapú, 

• fix kamatozású, 

• zártvégű pénzügyi lízingkonstrukció,

• teljes körű casco biztosítás kötése szükséges,

• a futamidő minimum 36 hónap, maximum 48 hónap lehet,

• a maximális finanszírozási összeg 4 millió forint

 

Természetesen az 5 év garancia ajánlat és a normál, havi alapkedvezmények a finanszírozott modellekre is érvényesek.

Néhány példa az 1% THM kedvező feltételeivel:

 

A finanszírozást igényelheti:

18. életévét betöltött, cselekvőképes, belföldi állandó lakhellyel rendelkező természetes személy Magyarországon bejegyzett jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, vállalkozás.

Tekintse meg néhány akcóban szereplő modellünket:

Citroën C3

Citroën C3 Aircross

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 SpaceTourer

Citroën Grand C4 SpaceTourer

 

*Jelen ajánlat és finanszírozási ajánlat 2018.07.09-étől visszavonásig, új Citroën személyautó modellek készletről történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható kivéve E1 flottakedvezmény. A kép illusztráció. A hirdetésben szereplő árak bruttó árak. A 3 400 000 Ft-os ár a Citroën C3 PureTech 68 Feel változatára, a 4 090 000 Ft-os ár a Citroën C3 Aircross PureTech 82 Live változatára és az 5 390 000 Ft-os ár a Citroën C4 SpaceTourer PureTech 130 Live változatára vonatkozik. A modellek vegyes fogyasztása sorrendben: 4,8 l/100 km, 5,0 l/km, 5,2 l/km. CO2-kibocsátásuk: 110 g/km, 118 g/km, 119 g/km. A C3 Aircross esetén az érintőképernyő és a 85 féle színkombináció Feel és Shine kivitelekhez szériatartozékként, vagy opcióként érhető el. A C3 esetén a 36 féle színkombináció opcióként rendelhető meg.A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő Citroën márkakereskedésekhez! A finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötnie, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Finanszírozó lesz. A konstrukcióban a futamidő minimum 36 hónap, maximum 48 hónap lehet, míg a maximális finanszírozási összeg nem lehet több mint 4 millió forint. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A megadott 1 %-os THM érték tájékoztató jellegű. A teljes hiteldíj mutató (THM) kiszámítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján történt. A THM meghatározása az aktuális szerződéskötési feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat.

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített Citroën C4 SpaceTourer személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

 

További információkért keresse:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu