ÚJ CITROËN BERLINGO VAN

ÚJ CITROËN BERLINGO VAN

ÚJ CITROËN BERLINGO VAN

A szakmai ügyfeleknek készült, 1996-ban piacra dobott és azóta 1,5 millió példányban elkelt Citroën Berlingo furgonnak immár a harmadik generációját üdvözölhetjük. A Berlingo Van névre keresztelt kishaszongépjármű – a nemrég leleplezett személyautó-változathoz hasonlóan – stílus és felszereltség tekintetében is generációs ugrást képvisel. A tipikus Citroën-jegyeket mutató robusztus autó elsősorban a kényelem és a variálhatóság terén hoz előrelépést. Testre szabott megoldásaival valamennyi szakma igényeit kielégíti, kétféle hosszméretben (M és XL) kapható, és az ügyfélelvárások maximális kiszolgálása érdekében két speciális változatot is kínál. Ezek a más-más megközelítést képviselő „Worker” és „Driver”verziók, melyek az eltérő hasmagasság, ill. felszereltségi és biztonsági szint révén különböző használatra termettek.  A nagy rakodókapacitás, a könnyen hozzáférhető raktér és a különböző konfigurációk (Extenso® fülke vagy duplakabin) valamennyi vállalkozó ideális partnerévé avatják az új Citroën Berlingo Vant. A jobb kormányozhatóság, valamint a nagyobb kényelem és biztonság érdekében a furgon új padlólemezt kapott. A modell a szegmensben egyedülálló módon 20 vezetéssegítő és 4 csatlakoztatási technológiával, legújabb generációs motorokkal (1,5 BlueHDi dízelmotorok és 1,2 PureTech benzinmotorok) és EAT8 automata sebességváltóval van felszerelve. Az új Berlingo Van forgalmazása 2018 végén kezdődik.

Az új Citroën Berlingo Van röviden a következőket kínálja:

EGY IKONIKUS MODELL: KARAKTERES ÉS MODERN

A Citroën márka, melynek nevéhez a vezetőfülkével egybeépített raktér feltalálása fűződik, most egy minden eddiginél modernebb furgonnal áll elő. Az új Berlingo Van egyedi sziluettjével és robusztus stílusával a legkülönbözőbb szakmák képviselőit szólítja meg.

– Az új Citroën Berlingo Van masszív megjelenésével biztonságérzetet kelt. A megújult külső fontos elemei az előrébb tolt szélvédő, valamint a magasabb és rövidebb orr-rész, amelyet többek között a rövidebb első túlnyúlást megengedő EMP2 padlólemez tett lehetővé.

– A nagy testvér Jumpyt idéző, jellegzetes Citroën stílusjegyeket hordozó orr-rész fokozott védelmet nyújt a hétköznapokban.

– A gondosan kidolgozott áramvonalas profilhoz a funkcionalitást hangsúlyozó hátsó rész kapcsolódik.

– A szakmai ügyfelek igényeinek megfelelően kialakított praktikus és strapabíró beltér jellegzetes eleme a számos hasznos fedélzeti technológiának helyt adó, letisztult műszerfal.

TESTRE SZABOTT KÉNYELEM: EGY MINDEN IGÉNYHEZ ALKALMAZKODÓ ÁRUSZÁLLÍTÓ

Az „Inspired by Pro” jelmondatnak megfelelően az új Citroën Berlingo Van a professzionális ügyfelek ideális partnere, hiszen előnyös tulajdonságaival valamennyi szakma igényeinek képes megfelelni.

– Testre szabott megoldásokat kínál, és kétféle hosszméretben is rendelhető: 4,40 m (M) és 4,75 m (XL).

– Az ügyfélelvárások maximális kiszolgálása érdekében két – más-más megközelítést és használatot képviselő – egyedi változatot is kínál: „Worker” és „Driver”.

– A sokoldalúságra és a variálhatóságra jó példa az elöl háromszemélyes Extenso® fülke és az első két üléssorban akár 5 személy szállítására is alkalmas duplakabinos változat.

– Az új Citroën Berlingo Van intelligens kialakításával megkönnyíti a mindennapokat: a fölfelé nyíló vagy kétszárnyú hátsó ajtón, illetve az oldalsó tolóajtókon keresztül könnyen hozzáférhető a raktér, számtalan praktikus tárolóhely áll rendelkezésre, 1000 kg-ra nőtt a hasznos terhelhetőség, ugyanakkor megmaradt a kerékdobok közötti szélesség, így a raktérben 2 EUR raklap is kényelmesen elfér.

KORSZERŰ TECHNOLÓGIÁKKAL FELVÉRTEZVE

A legkorszerűbb technológiákkal felszerelt új Berlingo Van semmiben sem marad el a személyautók mögött. Kiváló menetkényelem és messzemenő biztonság jellemzik:

– A kényelmes felfüggesztés a Citroën szaktudásának legjavát kamatoztatja.

– Ideális választás az új padlólemez: elöl a jármű a moduláris EMP2 platformra épült, mely jobb kormányozhatóságot eredményezett, és még több vezetéssegítő technológia alkalmazását tette lehetővé.

– Az új Berlingo Van a szegmensben ritka technológiai felszereltségnek örvend, hiszen nem kevesebb mint 20 vezetéssegítő funkcióval van ellátva: pl. túlterhelésjelző és Surround Rear Vision (a haszongépjárművek között egyedülálló módon), színes head-up display, elektromos rögzítőfék, Stop funkcióval rendelkező adaptív sebességszabályozó, Active Safety Brake, valamint országtól függően 4 csatlakoztatási technológia (köztük a Citroën Connect Nav és a vezeték nélküli okostelefon-töltés).

– A motorkínálat csupa nagyteljesítményű és gazdaságos, legújabb generációs motorból áll: 1,5 l BlueHDi dízelmotorok és 1,2 l PureTech benzinmotorok alkotják. Egyes erőforrásokhoz EAT8 automata sebességváltó is társulhat.

További információkért keresse:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu