ÚJ CITROËN C4 CACTUS

ÚJ CITROËN C4 CACTUS

ÚJ CITROËN C4 CACTUS

A Citroën bemutatja új kompakt modelljét, a megújult C4 Cactust. A modell gyökeres átalakuláson ment át: az alkalmazott technológiák és a motorkínálat terén lépést tart a kategória elvárásaival, ugyanakkor egyedi karakterével és rendkívüli kényelmével továbbra is kitűnik társai közül.
A progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (PHC™) és Advanced Comfort párnázott ülésekkel rendelkező ultrakényelmes 5 ajtós 2018 első negyedévében garantáltan új színt fog hozni ebbe a nem túl változatos kategóriába!

A MODELL HAMAROSAN RENDELHETŐ LESZ.

KÜLSŐ DESIGN  

Az új C4 Cactus eredeti megoldásaival valósággal felpezsdíti a kompakt ötajtósok piacát. Egy tömbből faragott, letisztult sziluettjén visszaköszönnek a márkától megszokott különleges vizuális elemek, mint pl. az ajtók alsó részére átköltöztetett Airbump® betétek, a 360°-ban körbefutó ablakfelület, a „lebegő” tető, a két szinten elhelyezett első lámpák vagy a nagyméretű, 3D hatású ledes hátsó fényforrások.

Az új C4 Cactus a kilenc karosszériaszínnek és a rafinált színfoltokkal operáló négy színcsomagnak köszönhetően összesen 31 féle külső személyre szabási kombinációt kínál.

AZ ULTRAKÉNYELMES ÖTAJTÓS

Az új Citroën C4 Cactus a Citroën Advanced Comfort® program szempontjából is mérföldkőnek számít. Európában ugyanis az új C4 Cactuson találkozhatunk először a progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC) és a világpremiernek számító Advanced Comfort párnázott ülésekkel. Az eredmény a Citroëntől megszokott egyedülálló menetkényelem.
Könnyű és stresszmentes vezetést és utazást biztosít a 12 vezetéssegítő rendszer és a fejlett csatlakoztatási technológia is.

EGYEDI KARAKTER, MERÉSZ DESIGN

Az új Citroën C4 Cactust organikus, áramvonalas design és az egyedi karaktert hangsúlyozó erőteljes grafikai elemek jellemzik:
– A 360°-ban körbefutó üvegfelületektől lebegni látszik a tető.
– Az új C4 Cactus oldalnézetből különösen áramvonalasnak hat: az autó a dinamikusabb megjelenés és a karosszéria optimális védelme érdekében – különösen, ami a városi környezetet illeti – kerékdobvédőkkel és az ajtók alsó részén a korábbiaknál keskenyebb, új Airbump® betétekkel szerelkezett fel.
A kompakt méretek és a nagy tengelytáv jóvoltából az autót országúton és városban egyaránt dinamikus és fürge viselkedés jellemzi, ugyanakkor a szegmensben elvárt helykínálat sem szenved csorbát.

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁK

– Progressive Hydraulic Cushions™ – PHC
– 12-féle vezetést segítő eszköz
– CITROËN Connect Nav
–  Android Auto, Apple CarPlay™ és MirrorLink® protokollal működő Mirror Screen funkció
– PureTech 110 S&S motor
– EAT6 sebességváltó

 

További információkért keresse:

Pinczés Attila
Flotta Értékesítési Tanácsadó
T +36 52 503 510
M +36 30 663 5492
ertekesites@citroenorban.hu