ÚJ VOLVO V60 – KOMBIK ÚJ GENERÁCIÓJA

ÚJ VOLVO V60 – KOMBIK ÚJ GENERÁCIÓJA

ÚJ VOLVO V60 - KOMBIK ÚJ GENERÁCIÓJA

Dinamikus sokoldalúság 

Az új Volvo V60egy olyan sokoldalú családi kombi, amellyel minden pillanatból kihozhatja a legtöbbet. A fejlett felfüggesztés, a nagyteljesítményű motorok és a választható üzemmódok révén Ön mindig magával ragadó vezetési élményben részesül. Az utastérben a skandináv mestermunka intelligens technológiákkal párosulva teremt olyan környezetet, amelyben mindig élmény az utazás. A V60 kívül-belül a legkiválóbb skandináv dizájnra jellemző minőséges és célszerűséget mutatja. Több mint 60 éve hajt bennünket a cél, hogy ügyfeleink életét értékesebbé tevő kombikat építsünk. Ez a cél valóra vált.

Formaterv részletesen

Finoman megformált külső részletei nyilvánvalóvá teszik, hogy a V60 a Volvók új generációját képviseli. Az alaphangot a markáns hűtőmaszk adja meg, míg a plasztikus oldalfalak az autó sportos természetét hangsúlyozzák ki. Az erőteljesen megformált hátsó vállak sejtetik az autó dinamizmusát, a mélyre és hosszan elnyúló oldalablakok a V60 praktikumáról tanúskodik, egyben gondoskodnak a világos beltérről.

Ön irányít       

A V60 technológiáját az utasok igényeihez szabtuk, hogy egyszerűbbé és élvezetesebbé tegye a vezetést. A kormánykerék mögötti digitális műszeregység közvetlenül a vezető látómezejében jeleníti meg a fontos információkat, fényereje automatikusan igazodik a környezeti fényviszonyokhoz.

A V60 hangvezérlő funkciója révén szóbeli utasításokkal kezelheti a klímaberendezést, a navigációs rendszert, a szórakoztató és kihangosító rendszereket. A funkció megérti a természetes beszédet: nem kell előre meghatározott kifejezéseket betanulnia.

Ablak a magas égre

A V60 külön rendelhető panoráma teteje fényben füröszti a belső teret. A hatalmas üvegfelület révén mindkét üléssoron a szabadság érzetét kelti, ugyanakkor a különleges, színezett üveg mérsékli az átmelegedést és távol tartja az UV-sugárzást. A perforált anyagból készült, motoros mozgatású árnyékolóval távol tarthatja az utastértől a tűző napfényt; ha friss levegőre vágyna, a tető nagy első eleme kibillenthető vagy eltolható. A tető a távirányító ajtózáró gombjával vagy (kulcs nélküli nyitás funkció esetén) az ajtókilncsen elhelyezett gombbal zárható.

További információkért keresse márkakereskedésünket:

Domán László
értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 52 503 510
Mobil: +36 30 9369 511
volvo.kereskedes@ompautohaz.hu