Válaszd az elektromos ajánlatainkat

Válaszd az elektromos ajánlatainkat

Gondolkozol rajta?

Szeretnél mindent megtudni az elektromos autókról, hogy eldöntsd, érdemes-e váltani?

Jó helyen jársz!

Top 5 érv, hogy elektromosra válts.

Ha elektromos autód van egy sor extra előnyt is élvezhetsz.

Díjmentes parkolás

Akármerre jársz, vár rád egy parkolóhely. Rengeteg városban, bevásárlóközpontban és nyilvános helyen vannak már kizárólag elektromos járművek számára fenntartott helyek. A legtöbb ilyen mellett ingyenes töltőt is találsz.

Behajtási engedély

Európa sok városában a CO2 kibocsátás csökkentése érdekében a város egyes zónáiba nem vagy csak külön díj fizetése mellett lehet behajtani hagyományos gépjárművekkel. Az elektromos autók számára azonban a legtöbb ilyen védett zóna díjmentesen nyitva áll. (Természetesen fontos, hogy behajtás előtt informálódj a konkrét feltételekről.)

Út- és regisztrációs adómentesség

Magyarországon ha valaki tisztán elektromos autót vásárol, a regisztrációs adó mellett útadót sem kell fizetnie.

Gépjárműadó? Felejtsd el!

Nem csak a fenti két adót úszhatjuk meg egy elektromos modell használatával. Autónk minden hónapban spórol nekünk, hiszen gépjárműadót sem kell fizetni. Sőt, a nullás tételek közé tartozik a cégautóadó és a vagyonszerzési illeték is. Tiszta haszon!

Minimális fenntartási költség

A nagy hatékonysághoz kis fenntartási költség párosul. Az elektromos autók menethatékonysága akár 40%-kal jobb, mint hagyományos társaiké. Ráadásul tölteni sokkal olcsóbb mint tankolni. Emellett az elektromos autók szerviz- és karbantartás igénye jelentősen alacsonyabb, köszönhetően a kevesebb mozgó alkatrésznek és a hatékonyabb abroncs és fékhasználatnak.

Ha mégtöbb részletet szeretnél megtudni kattints ide: 

https://www.kia.com/hu/markakereskedok/omp/rolunk/kia-vilaga/technologia/electrification/