A CITROËN Ë-JUMPY NYERTE AZ INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021 DÍJAT

A CITROËN Ë-JUMPY NYERTE AZ INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021 DÍJAT

A CITROËN Ë-JUMPY NYERTE AZ „INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021” DÍJAT

• A 2019-es győztes Citroën Berlingo Van után most az ë-Jumpy nyerte el a neves „International Van of the Year 2021” (Az Év Kishaszonjárműve) díjat.

• A Jumpy májusban bemutatott elektromos változata tökéletesen igazodik a céges ügyfelek, önkormányzatok és egyesületek különböző igényeihez. Az akár 330 km (WLTP) hatótávnak és a korlátozott forgalmú városi övezetekbe való szabad behajtásnak köszönhetően a modell rendkívül sokrétű használatot tesz lehetővé. Emellett a levegőt sem szennyezi, és üzemeltetési költségei is alacsonyak.

• A villamos meghajtás még élvezetesebb vezetést és az eddiginél is nagyobb fedélzeti komfortot biztosít. Az akkumulátorokat úgy sikerült beépíteni, hogy a szegmensben referenciának számító Jumpy összes előnyös tulajdonsága megmaradt.

• A mostani elismerés a Citroën haszongépjármű-gyártásban megmutatkozó szakértelme és a márka azon törekvése előtt tiszteleg, mely a mobilitást érintő legújabb kihívásokra válaszul a modellválaszték villamosítását tűzte ki célul.

AZ Ë-JUMPY KAPTA AZ „INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2021” DÍJAT

A Citroën ë-Jumpy nyerte a rangos „International Van Of The Year 2021” díjat. A modell modern stílusa, kimagasló fedélzeti kényelme, dinamikus tulajdonságai és teherbírása az elektromos technológia előnyeivel karöltve egyértelműen meggyőzte a könnyű haszongépjárművekre szakosodott független folyóiratoknál dolgozó újságírókból és szerkesztőkből álló 24 tagú zsűrit. A Jarlath Sweeney vezette IVOTY zsűritagjai által odaítélt díj megerősíti az energetikai átállást megtestesítő és a céges ügyfelek igényeihez igazodó modell fontosságát. Csak emlékeztetünk rá, hogy az áhított díj történetében ez a hatodik alkalom, hogy egy Citroën nyeri el a kitüntető „International Van Of The Year 2021” címet.

„A Citroën valamennyi csapatát büszkeséggel tölti el, hogy az ë-Jumpy kapta az „International Van Of The Year 2021” díjat. A Jumpy elektromos változata a vállalkozók számára konkrét megoldásokat nyújt a mobilitás új kihívásaira városi és vidéki környezetben egyaránt. A rendelkezésre álló hatótávnak köszönhetően hosszabb távon is kényelmesen utazhatnak, és továbbra is élvezhetik a hagyományos változat minden előnyös tulajdonságát. Az új ë-Jumpy jól tükrözi a Citroën stratégiáját, mely a céges ügyfelek elvárásainak kielégítése érdekében testre szabott megoldásokban gondolkodik. Ügyfeleink mindennapi életének megkönnyítése érdekében termékeink és szolgáltatásaink kapcsán is innovatív megoldásokra törekszünk. Ez a szakértő újságírók által odaítélt díj nagyban segíti majd a modellel kapcsolatos kereskedelmi célkitűzéseink elérését.” Vincent Cobée, a Citroën vezérigazgatója

 

AZ Ë-JUMPY SIKERÉNEK TITKA

Az új Citroën ë-Jumpy stílusára, méreteire, a rendelkezésre álló rakodókapacitásra és a hasznos terhelhetőségre nézve a hagyományos változat minden ütőkártyájával rendelkezik. Ehhez járul még az elektromos működés biztosította plusz kényelem:

Sokoldalú használat:

A vállalkozók napi útjaik függvényében megválaszthatják a számukra ideális hatótávot. A rendelkezésre álló kétféle hatótávolság a szegmensben uralkodó igények túlnyomó többségét kielégíti, függetlenül attól, hogy az ügyfél építkezésekre jár, házhozszállítást végez vagy személyszállításra használja az autóját. Az 50 kWh-s akkumulátor 230 km, a 75 kWh-s akkumulátor 330 km WLTP szerinti hatótávolságot biztosít. Az elektromos változat megalkotásával környezetvédelmi besorolásuktól függetlenül a városközpontok is szabadon megközelíthetővé váltak, ugyanakkor a hosszabb távok megtétele sem jelent akadályt.

Élvezetes vezetés:

Az ë-Jumpy a rendkívül élvezetes, zaj- és vibrációmentes vezetés révén növeli a komfortérzetet. A 100 kW-os motorral az indításkor azonnal rendelkezésre álló nyomatéknak köszönhetően a modell sebességváltás nélkül egyenletesen gyorsul 130 km/h sebességre. A nyugalom és kiegyensúlyozottság pedig nem utolsó szempontok a stresszes vállalkozói környezetben.

Könnyű használat:

Az ë-Jumpy töltése egyszerű: történhet hagyományos otthoni csatlakozóról („mode 2” kábellel hagyományos 8 A vagy megerősített, Green’Up típusú 16 A aljzatról), magán vagy nyilvános Wallbox töltőegységről (32 A „mode 3” kábellel) vagy nyilvános villámtöltőkről, melyekkel mindössze 30 perc alatt 80%-os töltésszint érhető el. Az elektromos működéssel kapcsolatos adatokhoz – energiaáramlási diagramok, fogyasztási statisztikák, időzített töltés, előfűtés/-hűtés – a 7” érintőképernyőn lehet hozzáférni.

A Jumpy tulajdonságainak legjava

Az ë-Jumpyn változatlanul megtalálhatók mindazok a mindennapi életet megkönnyítő funkciók, melyeket a hagyományos változat nyújtott a vállalati ügyfelek számára. A háromféle hosszméret, az 1,90 m magasság (a parkolókba való bejutás érdekében), a hasznos terhelés és térfogat, valamint a variálhatóság tekintetében a modell semmiben sem különbözik a hagyományos változattól: a hasznos térfogat 6,6 m3 -ig, a hasznos teher 1275 kg-ig, a kerékjáratok között mért hasznos szélesség 1,25 m, Moduwork stb. Végül, ahogy az egy szakembereknek és kisiparosoknak készült jó haszongépjárműtől elvárható, a fenntartási költség is alacsony.

A Citroën újfent bizonyította, hogy kiválóan ért a haszongépjárművekhez, és hogy ügyfelei igényeire konkrét válaszokat igyekszik adni. Az energetikai átmenet korában az új Citroën ë-Jumpy a szakmai ügyfelek, önkormányzatok és egyesületek nélkülözhetetlen munkaeszköze. A Jumpy jól bevált tulajdonságait az elektromos meghajtás előnyeivel társítja, az eredmény pedig még nagyobb kényelem és szabadság, valamint alacsony fenntartási költség.