A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson

A Kia Sorento győzött a nagy SUV kategóriában a 2021-es Világ Női Autója választáson

– Az új generációs Kia Sorento győzedelmeskedett a nagy SUV-k kategóriájában a 11. Világ Női Autója választáson

– A zsűrit 38 ország 50 autós újságírónője alkotja

– 2020-ban az XCeed és a Soul EV is kategóriagyőzelmet aratott

– A Kia 7 éves, 150.000 km-es garanciájával kínált új Sorentója 2020 harmadik negyedéve óta érhető el az európai piacokon

Az új generációs Kia Sorento győzedelmeskedett a nagy SUV-k kategóriájában a 11. Világ Női Autója választáson – A zsűrit 38 ország 50 autós újságírónője alkotja – 2020-ban az XCeed és a Soul EV is kategóriagyőzelmet aratott – A Kia 7 éves, 150.000 km-es garanciájával kínált új Sorentója 2020 harmadik negyedéve óta érhető el az európai piacokon.

11 évvel ezelőtt, az új-zélandi Sandy Myhre által alapított WWCOTY zsűrijét 38 ország 50 autós újságírónője alkotja. A cél az év legjobb autóinak feltérképezése kifejezetten vásárlói szempontok alapján. A Sorentón kívül még két másik modell is bekerült a nagy SUV-k mezőnyének idei döntőjébe, de a Kia végül biztonsági jellemzőivel, minőségével, árával, formáival, valamint menetdinamikai-, és környezetvédelmi jellemzőivel is felülkerekedett ellenfelein.

“Különösen büszkék vagyunk rá, hogy ismét díjat nyerünk a Világ Női Autója szakértő zsűrijétől”, mondta Jason Jeong, a Kia Europe elnöke. “Nagy elismerés ez a Kia egyik legfontosabb modelljének, tervezőink és termékfejlesztőink keményen dolgoztak azért, hogy mindezt elérhessük. Ráadásul, ez a díj erős európai piaci pozíciónknak is ékes bizonyítékául szolgál.”