Citroën 7-személyes ajánlatok

Citroën 7-személyes ajánlatok

Citroën 7-személyes ajánlatok

A Citroën márkanév mindig is fogalom volt a családi autók világában. Újító modelljei, formavilága, kényelmi és biztonsági megoldásai révén biztos lehet benne, hogy bármelyik családi autót is választja, a legjobbat nyújthatja magának és szeretteinek egyaránt.

A Berlingo, Grand C4 Spacetourer és a Spacetourer modelleket most akár 2.500.000 Ft állami támogatással vásárolhatja meg.

Készletakciónk keretében pedig most különleges kedvezménnyel juthat hozzá Grand C4 Spacetourer modelljeinkhez.

Berlingo már 4.350.000 Ft-tól*

Számtalan érv szól a Berlingo mellett: óriási csomagtér, kivételes modularitás, a harmadik sorban 2 lehajtható ülés, és persze számos rakodóhely is rendelkezésre áll. Színek, kárpitok és anyagok vadonatúj generációja is megtalálható az új modellben.
Akár 19 vezetéstámogató rendszerből lehet válogatni a választott opciók függvényében.

Grand C4 Spacetourer már 4.770.000 Ft-tól*

A Citroën márka szaktudásának és kreativitásának legjavát magában hordozó Grand C4 Spacetourer korszerű és innovatív családi autó. Kivételesen tágas beltérrel és nagy csomagtartóval rendelkező sokoldalú modell, amely ideális választás kicsiknek és nagyoknak. A második sorban 3 különálló azonos méretű ülést, míg a harmadik sorban két padlóba rejthető ülést kínál.

Spacetourer már 7.577.200 Ft-tól*

Az egész család útra kel? A SpaceTourerrel a lehetőségek tárháza nyílik meg! Otthonos utastér, magas vezetőpozíció, csúsztatható ülések (felszereltségi szinttől függően), optimális gördülési kényelem és speciális hangszigetelés gondoskodik az utasok jó közérzetéről. Háromféle hosszúsággal rendelhető és akár 8-9 személy is kényelmesen együtt utazhat.

Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának néhány feltétele1:

 • magyar állampolgár, a szabad mozgás és a három hónapot meghaladó tartózkodás jogát
 • Magyarország területén gyakorló, illetve a hontalanként elismert személy, aki Magyarország területén bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik
 • legalább három – illetve várandósság esetén a jogszabályi feltételek teljesítése esetén két, illetve egy – gyermek után családi pótlékra jogosult nagycsaládos személy,
 • „B” kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel rendelkezik
 • nincs nyilvántartott köztartozása és nem áll fenn vele szemben egyéb kizáró ok,
 • nem részesült korábban szerzési támogatásban
 • olyan személygépkocsit kíván megszerezni, amelyben  a vezető ülését is beleértve – legalább hét állandó ülőhely van, továbbá új járműnek minősül,
 • a szerzési támogatás mértéke 2 500 000 forint, de legfeljebb a megszerzés időpontjában érvényes bruttó vételár 50%-a.
 • A szerzési támogatás iránti kérelem benyújtására 2019. július 1. és 2022. december 31. között van lehetőség.
 • A szerzési támogatással kapcsolatos eljárásokban a Magyar Államkincstár központi szerve jár el. A szerzési támogatás iránti kérelmet a Kincstár honlapján közzétett formanyomtatványon a Kincstárnál vagy a kormányablaknál lehet benyújtani.
 • A 7 személyes személygépkocsi a szerzési támogatásra való jogosultságot megállapító határozat véglegessé válását követően szerezhető meg.
 • A Kérelem benyújtása az ügyfél feladata, amit megtehet online felületen, személyesen, vagy postai úton.  A Kérelem benyújtásához szükséges Ügyfél igénylőlap az alábbi linken keresztül érhető el:  https://cst.tcs.allamkincstar.gov.hu/images/Kérelem_nagycsaládos_személygépkocsi_módosított10.17.pdf

1: Az állami támogatás igénybevételének módját és feltételeit a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendelet határozza meg. Az igénybevétel feltételeivel kapcsolatos tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes szabályokat a hivatkozott rendelet tartalmazza.

* A Citroën Berlingo ajánlat 2021. 04.01-től visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën Berlingo XL Live Pack PureTech 110 S&S modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 350 000 Ft-os, kedvezményes induló ár a 7 üléses Citroën Berlingo XL Live Pack PureTech 110 S&S változatára vonatkozik, ahol a 6 850 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft.  A hirdetésben szereplő kép illusztráció, a képen a 7 üléses Citroën Berlingo XL Shine BlueHDi 130 S&S modell látható, melynek induló ára nagycsaládos állami támogatással bruttó 6.385.000 Ft. A Grand C4 Spacetourer ajánlat 2021. 04.01-jétől visszavonásig, az új, 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourer Live PureTech 130 S&S modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 4 770 000 Ft-os, csökkentett induló ár a 7 üléses Citroën  Grand C4 SpaceTourer PureTech 130 S&S változatára vonatkozik, ahol a 7 270 000 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft. A hirdetésben szereplő kép illusztráció, a képen a 7 üléses Citroën Grand C4 SpaceTourer SHINE BlueHDi 160 S&S EAT8 modell látható, melynek induló ára nagycsaládos állami támogatással bruttó 8 654 000 Ft. A Spacetourer ajánlat 2021. 04.01-től visszavonásig, új, 9 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 120 M hosszúságú modell gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A bruttó 7 577 200 Ft-os, csökkentett induló ár a 9 üléses SpaceTourer Business BlueHDI 120 M hosszúságú változatára vonatkozik, ahol a 10 077 200 Ft-os bruttó kedvezményes induló árból már levonásra került a fenti kormányrendelet szerinti 2 500 000 Ft. A hirdetésben szereplő kép illusztráció, a képen a Spacetourer Shine M BlueHDi 180 S&S EAT8 modell látható, melynek kedvezményes induló ára nagycsaládos állami támogatással bruttó 12 177 700 Ft. A Citroën Berlingo modell vegyes fogyasztása: 5,1-7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 135–158g/km. A Citroën Grand C4 SpaceTourer vegyes fogyasztása: 4,9-6,6 l/100 km,  CO2-kibocsátása: 128-151 g/km. A Citroën SpaceTourer vegyes fogyasztása:6,3-7,1  l/100 km,  CO2-kibocsátása: 166-187 g/km. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok WLTP-szabvány szerint vannak megadva.A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.

**Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

***A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.